Praktijkgericht leren

De trainingen van KAMCAT zijn er op gericht om uw organisatie te ondersteunen bij het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van effectieve management-systemen. Er zijn nu drie categorieën van trainingen: norminterpretatie, interne auditvaardigheden en implementatie van een managementsysteem. 

Werking

KAMCAT heeft ruime ervaring in het opzetten van alle soorten KAM-management-systemen en het uitvoeren van interne en externe audits en kan aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden goed uitleggen aan mensen hoe dingen aan te pakken.

De principes achter het KAM-systeem worden op begrijpelijke wijze uitgelegd. U krijgt concrete tools en methoden aangereikt binnen de filosofie van ‘continue verbeteren', zodat u meer uit uw systeem kunt halen met minder procedures!

Interactie trainers en deelnemers

De trainer vervult een cruciale rol tijdens uw opleiding; hij regisseert het leerproces en zorgt ervoor dat u op de meest effectieve en stimulerende wijze uw kennis, inzicht en vaardigheden verrijkt.  

Door een interactieve aanpak bent u actief betrokken bij alle onderdelen van de training: Er is voldoende wisselwerking tussen theorie en praktijk. Aan de hand van cases of oefeningen leert u wat de essentie is van het managementsysteem door zelf aan de slag te gaan. 

Ons doel is dat alle deelnemers na afloop van de training mogelijkheden zien om doelgericht en succesvol aan de slag te gaan en ook op lange termijn effectief te zijn. KAMCAT maakt leren praktijkgericht en inspirerend. 

Na het volgen van de opleiding(en) begrijpt u wat er bedoeld wordt in de norm, bent u in staat om zo veel mogelijk zelfstandig een effectief managementsysteem in te voeren en te verbeteren en kunt u meer informatie halen uit uw interne audits.

In Company

Als klein bedrijf is het voor KAMCAT moeilijk om trainingen te organiseren op basis van open inschrijving. Wel zet KAMCAT, indien er een voldoende animo is om een training te organiseren, de trainingsdatum op de site en kunt u zich door open inschrijving voegen bij de training! De trainingen worden normaal gesproken gegeven in de Randstad, maar bij voldoende deelnemers uit een bepaalde regio of bedrijf komt KAMCAT graag naar u toe! 

De reguliere trainingen kunnen tevens op maat gemaakt worden tot in-company training voor uw bedrijf en bepaalde aspecten kunnen extra uitgelicht worden. KAMCAT kan u ook helpen bij het vaststellen van de opleidingsbehoefte van u en uw medewerkers. Neemt u gerust hierover contact op. 

Trainingen

Een cursus kost meestal ongeveer € 400,- per persoon per dag. Hier komen geen kosten bij voor de locatie, de lunch of cursusmateriaal. Alleen in geval van een overnachting, moet u rekening houden met bijkomende kosten. KAMCAT regelt graag voor u de reservering.  

Inschrijving en nadere informatie

U kunt zich aanmelden voor een training of nadere informatie opvragen door contact met ons op te nemen of te bellen naar Willem Jan Nijhuis (06 – 516 17 046).

Interactie trainers en deelnemers